تفاوت سیستم بانکداری و بلاکچین

بانک و بلاکچین تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند که در این مقاله به بررسی و تفاوت سیستم متمرکز یا بانکداری و سیستم غیر متمرکز یا بلاک چین پرداختیم. با ما همراه باشید.
ساعات اداری و فعالیت
بانک:
معمولا در روزهای هفته از ساعت 7:00 صبح تا 4:00 بعدازظهر باز هستند. برخی از بانک ها آخر هفته ها نیز با ساعات محدود باز هستند. همه بانکها در تعطیلات رسمی نیز تعطیل هستند.
بلاک چین:
بدون ساعات اداری ، 24 ساعت 365 روز سال باز هستند.
هزینه و انتقالات
بانک:
این هزینه براساس کارت متفاوت است و مستقیما توسط کاربر پرداخت نمی شود. هزینه ها توسط فروشگاه ها به پردازنده های پرداخت کننده ، پرداخت می شود و معمولا به ازای هر معامله هزینه ای دریافت می شود.
بلاک چین:
هزینه معامالت متغیری دارد که توسط ماینرها و کاربران تعیین می شود. این هزینه می تواند بین 0 تا 50دالر باشد اما کاربران توانایی تعیین میزان هزینه ای را دارند که حاضر به پرداخت آن هستند. این یک بازار آزاد ایجاد می کند که اگر کاربر هزینه خود را خیلی کم تعیین کند ، معامله وی پردازش و انجام نخواهد شد.
سرعت انتقال وجه
بانک:
پرداخت کارت: 48-24 ساعت طول خواهد کشید تا مقدار این پول به حساب فروشنده واریز شود. • چک: 24-72 ساعت زمان برای واریز شدن به حساب فرد فروشنده انجام شود
بلاک چین:
بسته به میزان ترافیک شبکه ، معاملات بیت کوین ممکن است از 15دقیقه تا حدود یک ساعت طول بکشد!
قوانین مشتری شناسی:
بانک:
حساب های بانکی و سایر محصولات بانکی به روشهای “مشتری خود را بشناسید (KYC” (نیاز دارند. این بدان معناست که از نظر قانونی لازم است بانک ها قبل از افتتاح حساب ، مشخصات مشتری را ثبت کنند.
بلاک چین:
هر کس یا هر چیزی می تواند بدون شناسایی در شبکه Bitcoin شرکت کند. از نظر تئوری ، حتی موجودی مجهز به هوش مصنوعی نیز می تواند در آن شرکت کند.

شرایط و ضوابط انتقال وجه
بانک:
شناسنامه صادر شده توسط دولت ، حساب بانکی و تلفن همراه حداقل الزامات انتقال وجه از طریق شبکه بانکی است.
بلاک چین:
تنها اتصال به اینترنت و یک تلفن همراه لازم است!
حریم خصوصی
بانک:
اطلاعات حساب بانکی مشتری در سرورهای خصوصی بانک ذخیره می شود.
حریم خصوصی حساب بانکی محدود به امنیت سرورهای بانکی است. اگر سرورهای بانک به خطر بیفتد ، حساب شخص نیز به خطر می افتد.
بلاک چین:
می تواند به همان اندازه که کاربر می خواهد می تواند خصوصی باشد! همه بیت کوین ها قابل ردیابی هستند اما نمی توان تشخیص داد که چه کسی بیت کوین را به صورت ناشناس خریداری کرده است.

امنیت
بانک:
با فرض اینکه مشتری اقدامات امنیتی اینترنتی مانند استفاده از رمزهای عبور ایمن و احراز هویت دو عاملی را انجام می دهد ، اطالعات حساب بانکی فقط به اندازه سرور بانکی که حاوی اطالعات حساب مشتری است ایمن است.
بلاکچین:
هرچه شبکه رشد کند امنیت آن بیشتر می شود. سطح امنیتی که دارنده های بیت کوین با بیت کوین خود دارند کامال به خود آنها بستگی دارد. به همین دلیل توصیه می شود که افراد از کیف پول مجازی برای مقادیر بیشتری بیت کوین یا هر مقدار که قرار است برای مدت طوالنی نگه داشته شود استفاده کنند
دیدگاهتان را بنویسید